Renginys apie saugumą kelyje

  • Paskelbta: 2023-05-15
  • Kategorija: Renginiai

Balandžio 27 dieną Kupiškio mokykloje ,,Varpelis'' vyko saugaus eismo šventė - konkursas ,,Žiniukė ir Nežiniukas saugios gatvės šalyje''. Renginį kartu su policijos pareigūne Ineta Baronaite vedė mūsų gimnazijos mokiniai Austėja Dovydėnaitė ir Tomas Urbanovičius. Su vaikais draugavo Amsis, o  situacijas parengė ir vaidino ,,Teisės ir sveikatos kodo'' programos dalyviai, kurių dauguma yra ir Jaunieji policijos rėmėjai.

Gimnazistus parengė programos vadovė Audronė Matuzevičienė. Renginyje dalyvavo mokyklos ,,Varpelis'', vaikų lopšelio - darželio ,,Saulutė'', vaikų lopšelio - darželio ,,Obelėlė'' ir Kupiškio rajono Subačiaus lopšelio -darželio vaikučių komandos. 

Renginio tikslas - prisidėti prie saugesnės aplinkos kūrimo, ugdyti eismo dalyvių saugaus eismo kompetenciją, žinoti kelių eismo taisykles, puoselėti eismo dalyvių kultūrą, skatinti atsakingą elgesį.

Renginio dalyvių žinias vertino ir vaikučiams žalios šviesoforo spalvos ir gerų žodžių negailėjo garbinga komisija - Kupiškio savivaldybės meras Dainius Bardauskas, policijos komisariato viršininkas Gintautas Misiūnas, Kultūros švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė, mokyklos ,,Varpelis'' direktorė Daiva Pečiukėnienė.

Visi dalyviai ir organizatoriai buvo apdovanoti Padėkos raštais ir puikiais prizais.

Nepamirškime, kad esame pavyzdys mažiesiems, todėl elkimės atsakingai, laikykimės Kelių eismo taisyklių visur ir visada.

Autorius:
Neformaliojo vaikų švietimo programos ,,Teisės ir sveikatos kodas'' vadovė Audronė Matuzevičienė

Nuotraukos:
Gintaras Stankevičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos