Piešimo olimpiada

  • Paskelbė : Mindaugas
  • Paskelbta: 2023-02-11
  • Kategorija: Renginiai

Vasario 11d. mūsų gimnazijos mokiniai Vilija Žiūkaitė, IIId, Austėja Kaminskaitė, IIb, Urtė Zabaraskaitė, IId, Viktorija Šablickaitė, IIb, Eliot Gerbert Grinevič, IVa, Gabrielė Kurulytė, IVa, dalyvavo KTU Statybos ir architektūros fakultete vykusioje jau tradicine tapusioje kasmetinėje prof. A. Žmuidzinavičius piešimo olimpiadoje.

Mokiniai, išklausę trumpą architektūros studijų paskaitą, gavo olimpiadinę užduotį, kuri atitiko stojamojo architektūros studijų egzamino reikalavimus. Per 3 val. ant A3 formato lapo turėjo sukurti kompoziciją po įvykio: dėžutė nukritusi ir jau yra be dangtelio, puodukas, buvęs joje, iškritęs ir sudužęs, o lėkštutė, likusi dėžutėje, šiek tiek kyšo iš jos. Piešimui buvo galima naudoti tik grafitinius pieštukus.

Po piešimo sesijos buvo renkamos keturios paskatinamosios vietos, trys trečiosios vietos, dvi antrosios bei viena pirmoji.

Mūsų gimnazijos mokinė Gabrielė Kurulytė laimėjo trečiąją vietą.

Laimėtojai gavo vardinius KTU maišelius, V. Miknevičiaus knygą ,,Pėdsakai molyje", piešimo įvadą bei kitas smulkias fakulteto dovanas.

IVa klasės mokinė G. Kurulyė

Nuotraukos:
Lenos Zinienės

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos