Sporto šventė

  • Paskelbta: 2024-06-19
  • Kategorija: Sportas

Birželio 4 dieną Kupiškio sporto centro stadione buvo organizuota jau tradicine tapusi gimnazijos sporto šventė.

Mokiniai galėjo pasirinkti patinkančią sportinę veiklą. Buvo pasiūlytos tokios veiklos: tinklinio žaidimas, krepšinio 3x3 žaidimas, kvadrato (su gimnastikos kamuoliu) žaidimas, žaidimas ,,Konkolai'', ,,Diskgolfas'', ,,Cornholas'', etno žaidimas, lauko teniso žaidimas.

Pasiskirstę į veiklas mokiniai turiningai ir smagiai praleido laiką su savo klasės draugais ir bičiuliais.

Sporto šventės metu moksleiviams buvo pristatyta prevencinė priemonė - policijos tarnybinis automobilis. Policijos pareigūnė D. Baliuvienė  pasakojo, kad tarnybinis automobilis - tai mobili darbo vieta, nes transporto priemonėje yra visos reikalingos priemonės funkcijoms vykdyti - nuo spausdintuvo iki priverstinio transporto priemonių stabdymo (priemonė ,,Ežys''). Mokiniai patys galėjo pabandyti ištiesti ,,Ežį'' ir imituoti priverstinį automobilio stabdymą. Didelio dėmesio sulaukė tarnybiniame automobilyje įrengta laikino sulaikymo kamera, kurioje transportuojami sulaikyti asmenys. Siekiant pademonstruoti, kad pasišalinti iš sulaikymo patalpos nėra taip paprasta, norintiems pabandyti buvo uždedami antrankiai ir įmituojamas sulaikytojo transportavimas. Pareigūnė paminėjo, kad policininko profesiją galima įgyti Kauno policijos mokykloje.

Šventės pabaigoje Ib klasės mokinys M. Balčiūnas mėgino pagerinti gimnazijos atsispaudimų rekordą, tačiau jam pritrūko 6 atsispaudimų.

Visos klasės - sporto šventės dalyvės - buvo apdovanotos saldžiais prizais.

Autorius:
Fizinio ugdymo mokytoja Irena Grinienė

Nuotraukos:
Ieva Šulnytė, IIa klasė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos