Krepšinio čempionatas

  • Paskelbta: 2024-06-17
  • Kategorija: Sportas

Molėtų sporto centras parengė projektą, skirtą ugdyti jaunuosius sportininkus  ir pakvietė kelių rajonų mokyklas dalyvauti krepšinio čempionate ,,Gimnazijų lyga''. Šis projektas skirtas regionų mokyklų 9-12 klasių mokinių krepšinio komandoms.

Šiame čempionate dalyvavo mūsų gimnazijos, Anykščių Jono Biliūno, Molėtų, Zarasų ,,Ąžuolo“ ir Ukmergės Antano Smetonos gimnazijų krepšinio komandos.

Čempionatas buvo organizuotas dviem etapais. Pirmame etape komandos sužaidė rungtynes dviejų ratų sistema. Antrame etape keturios geriausiai pasirodžiusios komandos kovojo dėl čempionų titulo.

Džiugu, kad finalinėse varžybose kovojo mūsų gimnazijos ir Anykščių Jono Biliūno gimnazijos komandos. Deja, čia stipresni buvo anykštėnai ir jie iškovojo ,,Gimnazijų lygos'' čempionų titulą. Mūsų gimnazijos komandai atiteko II vieta. Komandos nariai buvo apdovanoti taure ir II vietos medaliais. Treti buvo Ukmergės Antano Smetonos gimnazijos krepšininkai.

Renkant simbolinį čempionato penketuką į jį pateko ir mūsų komandos žaidėjas A. Totoris.

Mūsų komandai atstovavo L. Kantautas (IVd), A. Totoris (IIId), T. Urbonovičius (IIIa), M. Griciūnas (IIb), T. Grigas (IIb), G. Lesmanavičius (IIb), M. Strockis (IIb), J. Vyčas (Ib), G. Skrebė (Ib), F. Paliulis (Ic), D. Mazurevičius (Ic).

,,Gimnazijų lyga'' ne tik puiki galimybė jauniems sportininkams demonstruoti savo įgūdžius, bet ir semtis patirties, taip pat yra daug gražių draugystės akimirkų.

 

Autorius:
Fizinio ugdymo mokytoja Irena Grinienė

Nuotraukos:
Gintaras Stankevičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos