Projektas ,,Sveikata visus metus“

,,Sveikata yra dovana, kurią reikia pasidovanoti sau pačiam“, - teigia mokslininkas B. Werner, kurio mintis pasitelkta vienam iš projekto iššūkių.

Respublikinio projekto „Sveikata visus metus 2023“ mūsų gimnazijos dalyviai: Kornelija Dikšaitė (IIa), Ramūnė Simaškaitė (IIa), Daniela Šinkūnaitė (IIa), Meirūnė Masilionytė (IIIa), Augusta Marrero (IIIa), Austėja Virbickaitė (IIIc), projekto vykdymo vadovė Audronė Matuzevičienė ir bibliotekininkė Renata Petrusevičienė,  gruodžio 7 d. dalyvavo projekto baigiamojoje konferencijoje, kuri vyko Vilniuje,  Lietuvos neformaliojo švietimo agentūroje. Konferencijos siekiai - dalykinių jungčių paieška ir panaudojimas, mokyklų dalijimasis patirtimi ir naujomis idėjomis.

Mūsų gimnazijos mokinės  ir projekto vykdymo vadovė Audronė Matuzevičienė  pristatė žodinį pranešimą, o skaidres paruošė bibliotekininkė Renata Petrusevičienė. Mūsų pristatymo tema – „ Sveikatinimo veiklos mūsų gimnazijoje 2023 metais“.

Konferencijoje buvo sukurta juoko atmosfera. Puikus programos išpildymas, nuostabus konferencijos vedėjas, sertifikuotas Juoko Jogos treneris ir pradininkas Baltijos šalyse Stepas Šafranauskas išjudino visus dalyvius. Visi turėjome ką veikti. Įdomu buvo ir tiems, kurie mėgsta aktyvesnes veiklas, ir tiems, kurie renkasi ramesnį laiko praleidimo būdą. 

Pašnekovai ir jų pristatomos veiklos buvo labai skirtingos ir įdomios bei aktualios. Buvo tikrai naudinga, pamatėme nemažai įdomių idėjų.

Taip pat renginyje buvo apdovanoti projekto nugalėtojai. Iš 419 projekte dalyvavusių komandų mūsų gimnazijos komanda užėmė trečiąją vietą.

Šiame projekte dalyvavo daugiau kaip 19 tūkstančių dalyvių.

Autorius:
Bibliotekininkė Renata Petrusevičienė

Nuotraukos:
Renata Petrusevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos