Spotiself testavimas

Regioninis karjeros centras ,,Karjeras" bendradarbiaudamas su Spotiself kviečia 10 (II) klasių mokinius nemokamai atlikti Spotiself asmenybės, gebėjimų ir karjeros interesų testą, kuris gali padėti pasirinkti mokomuosius dalykus ir priimti informuotą sprendimą dėl individualaus ugdymo plano sudarymo.  
Antrų klasių gimnazistai, užsiregistravę Spotiself platformoje, turi galimybę atlikti testą, kuris atskleidžia mokinio asmenybės bruožus, intelekto profilį, atsiskleidžia pažintiniai, atminties, verbaliniai, bendrieji gebėjimai, karjeros polinkiai.  
Galimybė atlikti mokiniams Spotiself testus siūloma pagal mokyklos sudarytą bendradarbiavimo sutartį dėl profesinio orientavimo paslaugų teikimo įgyvendinant projektą Nr. 09.4.1-ESFA-V-735-02-0001 „Kokybiškų karjeros paslaugų teikimas realioje ir virtualioje aplinkoje“.   
Gegužės 5 dieną gimnazijoje lankėsi Rokiškio regioninio karjeros centro karjeros konsultantė Dovilė Kačinskienė ir supažindino mokinius su Spotiself galimybėmis ir testo atlikimo procesu. 

 

Autorius:
Karjeros specialistė Asta Merkienė

Nuotraukos:
Asta Merkienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos