Knygų Kalėdos

  • Paskelbta: 2024-01-08
  • Kategorija: Renginiai

Labai greitai prabėgo metai. Ir vėl Knygų Kalėdos. 
Gruodžio 21d. mūsų gimnazijos priestato trečio aukšto fojė vyko bibliotekininkės ir lietuvių kalbos mokytojų organizuotas tradicinis renginys – akcija ,,Knygų Kalėdos“. 
Renginį vedė Ic klasės mokiniai Rugilė Stankevičiūtė ir Dave Karl Rojas. Gerą nuotaiką kūrė ir renginį muzikiniais kūriniais nuspalvino Ib klasės mokinys Giedrius Kareiva, taip pat Ib klasės mokiniai su muzikos mokytoja A. Remeikiene padainavo Kalėdų dainą. 
Mūsų gimnazijos mokiniai, mokytojai ir darbuotojai ne tik aktyvūs skaitytojai, bet ir dosnūs. Gavome daug naujų, reikalingų, vertingų ir įdomių knygų. Ačiū, kad suteikėte džiaugsmo mylintiems knygas! 
Biblioteka praturtėjo net 45 knygomis. Dovanotos knygos ne tik praturtina turimą knygų fondą, bet ir sudaro platesnes galimybes mokiniams ugdytis ir tobulėti. 
Žmonėms nuolat trūksta gerų emocijų ne todėl, kad jų neturi, o dėl to, kad nemoka sustoti ir jomis pasidžiaugti. Tad pamirškite kasdieninius rūpesčius ir pasimėgaukite skaitydami dovanotas knygas. 
Dėkoju mokiniams ir jų tėveliams, direktoriaus pavaduotojai ugdymui Irmai Vyšniauskienei, mokytojams ir darbuotojams už dovanotas knygas, o Ib klasės gimnazisto Giedriaus mamytei už saldžias dovanas. 
Ačiū už Jūsų dosnumą.

Autorius:
Bibliotekininkė Renata Petrusevičienė

Nuotraukos:
Gintaras Stankevičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos