Mokytojų dienos šventė

  • Paskelbta: 2023-10-27
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 5 dieną gimnazijos mokinių parlamento nariai pakvietė mokytojus į šventę, surengė kompetencijų ugdymo seminarą – žaidimą.

Į grupeles  susiskirstę mokytojai atliko užduotis.

Pirmiausia reikėjo pristatyti savo sukurtus eilėraščius pagal duotus visiškai nesusijusius tarpusavyje žodžius. Eilėraščiui sukurti idėjų tikrai niekas nepritrūko. Kai kurie eilėraščiai nuskambėjo juokingai ir tai suteikė renginiui smagumo ir jaukumo.

Atlikdami kitą užduotį mokytojai turėjo pagalvoti, kokia yra programėlė, kurios logotipas buvo rodomas pateiktyje, ir kam ji naudojama. Šios užduoties tikslas buvo patikrinti mokytojus, kiek jie žino apie šių laikų jaunimo dažniausiai naudojamas programėles.

Vėliau kiekviena grupelė gavo po balioną, kuriame buvo įdėtos penkios mažos nuotraukos. Reikėjo kuo tiksliau nurodyti, kurioje mokykloje vietoje yra nuotraukoje užfiksuotas vaizdas.

Paskutinėje užduotyje mokytojai pasitelkdami bendras jėgas dėliojo dėliones, kuriose pateikta įvairių metų rugsėjo pirmosios mokytojų fotografija.

Šio renginio metu labiausiai buvo išskirtos šios svarbios kompetencijos: komunikavimo, kūrybiškumo, kultūrinė, emocinė ir sveikos gyvensenos.

Džiaugsmingai užbaigiant renginį, kiekvienam mokytojui buvo įteikta padėka už dalyvavimą renginyje ir aktyvumą išpildant ugdymo kompetencijų pasitikrinimo užduotis.

 

Adrija Ramanauskaitė, III d  klasė

P. S. Visi mokytojai dėkoja gimnazijos mokinių parlamento nariams ir jų kuratorei mokytojai Aušrai Virbickienei už surengtą įdomią, linksmą, kūrybišką šventę.

 

Autorius:
Adrija Ramanauskaitė, III d klasės mokinė

Nuotraukos:
Gintaras Stankevičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos