Konkursas „Dekoratyviniai inkilai“

  • Paskelbta: 2024-04-15
  • Kategorija: Konkursai

Gimnazijos IIa klasės mokinės Evelina Pučėtaitė ir Viltė Žilinskaitė dalyvavo konkurse „Dekoratyviniai inkilai“. Konkursą organizavo VĮ Valstybinių miškų urėdija.

VĮ Valstybinių miškų urėdija organizavo šį „Dekoratyvinių inkilų“ gamybos konkursą siekdama ugdyti mylinčios gamtą Jaunųjų miško bičiulių kartos kūrybiškumo kompetenciją.

Inkilus vertino VMU darbuotojai ir sudaryta komisija. Darbuotojų ir komisijos balai buvo sumuojami ir  išrinkti laureatai.

Vertinama buvo pagal šias kategorijas:  V – vaizdingiausias, atspindintis miško idėją, medžiagų, detalių parinkimą; M – meniškiausias, labai subtiliai, meniškai, kruopščiai, detaliai pagamintas; U – unikaliausias, netikėta, išskirtinė idėja (mintis), pagaminimo vizija, sprendimas.

Konkurse aktyviai dalyvavo mokiniai iš visos Lietuvos ir pagamino 60 įvairiai dekoruotų inkilų. Džiaugiamės, kad į šį konkursą įsitraukė ir mūsų gimnazijos mokiniai, jie buvo apdovanoti VĮ Valstybinių miškų urėdijos padėkos raštais.

Dėkoju IIa klasės mokinėms Evelinai ir Viltei už dalyvavimą, mokytojams Lenai Zinienei ir Evaldui Bagdonavičiui už pagalbą įgyvendinant idėjas!

Autorius:
Jaunųjų miškininkų būrelio vadovė Asta Merkienė

Nuotraukos:
Asta Merkienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos