Konkursas ,,Žiemos puokštė - KMAIK 2023"

  • Paskelbta: 2023-12-15
  • Kategorija: Konkursai

Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijoje organizuotoje nacionalinėje parodoje - konkurse ,,Žiemos puokštė - KMAIK 2023" dalyvavo mūsų gimnazijos mokinės ir pristatė 3 puokštes tema ,,Šventės sūkury".

Gabija Masiulytė (Ia) ir Eglė Januškaitė (Ia) sukūrė puokštę ,,Stebuklo laukimas“, Kamilė Marozaitė (IVb) ir Vesta Liesmonaitė (IVb)  pagamino puokštę „Kalėdinė metamorfozė“, o Smiltė Bukauskaitė (IVd) nupynė savo kvapu užburiantį vainiką „Kvepiančios Kalėdos“.

Nacionalinei parodai - konkursui „Žiemos puokštė-KMAIK 2023“ šiais metais buvo pateikta per šimtą darbų, o dalyviai susirinko iš įvairiausių Lietuvos regionų.

Moksleivių sukurtais darbais dalinamasi ir su tais, kurie labiausiai stokoja mūsų šilumos ir dėmesio - K. Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės, Petrašiūnų slaugos ligoninės pacientais, Rumšiškėse (Kauno r.) esančių senelių namų „Auksinis amžius“, Vaišvydavoje esančių senelių globos ir slaugos namų „ARTJUSTOS“ gyventojais. Šventinėmis parodos-konkurso dalyvių kompozicijomis papuošiami šių patalpų interjerai.

Smiltės Bukauskaitės Kalėdinis vainikas buvo išrinktas nominantu ir apdovanotas Komisijos prizu. Dėkojame dalyviams.

Autorius:
Lena Zinienė, Asta Merkienė

Nuotraukos:
Asta Merkienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos