Padėkos kelionė

  • Paskelbta: 2023-06-24
  • Kategorija: Išvykos

Birželio 13 dieną mūsų gimnazijos mokiniai vyko į jau tradicine  tapusią   Padėkos kelionę. Į šią nemokamą pažintinę kelionę buvo pakviesti geriausiai besimokantys, aktyviai dalyvaujantys meninėje ir sportinėje veikloje, olimpiadų ir konkursų prizinių vietų laimėtojai.

Padėkos kelionėje dalyvavo 42 gimnazijos mokiniai, vykome pasižvalgyti po Birštoną ir jo apylinkes.

Birštonas - nepakartojamas savo unikalia gamta ir Nemuno kilpų vingiais. Tik nuvykus į Birštono kurortą mus pasitiko gidė ir pakvietė dalyvauti orientaciniame žaidime ,,Pažink Birštoną aktyviai''. Visi kelionės dalyviai buvo suskirstyti į komandas ir pagal duotas užuominas turėjo atrasti Birštono objektus ar vietas. Gavę kūrybišką, loginę ar edukacinę užduotį mokiniai turėjo surasti kurorto objektą ar simbolį, suradus jį išsiaiškinti bei atlikti pateiktą užduotį. Mokiniai buvo aktyvūs ir puikiai atliko kūrybines, intelektualias, logines užduotis, visos komandos buvo apdovanotos saldžiais prizais, o svarbiausia, kad nugalėjo draugystė.

Kelionės pabaigoje dalyvavome dzūkiškų bandų kepimo edukacijoje Nemajūnų amatų centre. O iki soties prisivalgę dzūkiškų bandų pasukome namų link.

Mokantis ir pramogaujant laikas prabėgo labai greitai. Kelionės metu gimnazistai įgijo daug žinių, patobulino bendravimo ir darbo grupėse įgūdžius.

Puikiai nusiteikę,   kupini gerų įspūdžių ir emocijų, dėkodami gimnazijos administracijai už kelionę, vėlai vakare grįžome namo.

Nuotraukos:
Audronė Matuzevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos